ПАО'ДАРКО кора - МРАВЧЕНО ДЪРВО

Производител: Karmen Ltd.
Код на продукта: 181
Наличност: В наличност
Цена: 4.42 лв

Възможни варианти

Количество:

 

Родината на тази невероятна напитка е Южна Америка, тъй като именно там расте едноименното дърво Лапачо, от чиято кора се приготвя чаят. Дървото Лапачо живее около 700 години.

Инките го наричали лапачо „ дървото на живота“ и с настойка от неговите кори лекували много болести. Това растение съдържа в себе си голямо количество витамини и се използва за лекуване на много болести, дори и много тежки. Достойнството на чаят и оригиналния вкус, могат да се оценят само от истински ценител на екзотичните вкусове. Вкусът на напитката едва ли може да се определи, като приятен. Хората опитали лапачо, обаче, изказват противоречиви мнения.

Спецификация
Лечебни свойства -обезболяващо ; -антибактериално и антипаразитно (употребата на лапачо спомага за унищожаването на бактериите, различни видове гъбички и паразити, забавя разпространението на вирусите на херпеса); -антиокислително (компонентите на лапачо се явяват мощен антиоксидант, подтискат ативността на свободните радикали и токсините); -слабително действие (редовния прием на напитката от лапачо стимулира нормалното функциониране на стомашно-чревния тракт); -противовъзпалително (по време на употреба на напитката се чувства понижаване на болката и възпалителните процеси на органите )
Начин на употреба - вътрешно 1 ч.лъжица лапачо, няколко парчета жинджифил, пръчица канела, шафран и кориандър. Когато водата заври, залейте лапачото, оставете го да поври 3-5 минути. Залейте и подравките и ги оставете да поседят 15-20 минути. Вкусът на Лапачо е много по-приемлив, ако се приема с подправки. Приговянето на чай Лапачо е сравнително лесно: Оставяте литър вода да заври, след това добавяте в нея 4 чаени лъжички изсушена кора лапачо и оставяте да поври още 5 минути, след това оставяте чая да престои още 15 минути. Форми на прием на Лапачо, Пао Дарко Лапачо, Пао дарко може да се приема под формата на хранителна добавка, като чай или тинктура.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.