БАБИНИ ЗЪБИ стрък

Производител: Karmen Ltd.
Код на продукта: 014
Наличност: В наличност
Цена: 3.91 лв

Количество:

 

 Бабини зъби ( трабузан, тръбозан) е едногодишно тревисто растение. От основата на корена излизат многобройни тънки, пълзящи, дълги до 80 cm стъбла. Листата са чифтоперести, срещуположни, с елипсовидна форма. Цветчетата са сравнително дребни, лимоненожълто оцветени, разположени поединично в пазвите на листата. Плодът е покрит с шипове. След узряването си се разпада на 5 орехчета, също покрити с шипчета. Стръковете и листата са окосмени с белезникави власинки.

Разпространено е по песъчливи и каменливи места, край пътищата и като плевел в лозята и окопните култури. Растението е топлолюбиво и компактни находища се срещат в Южна България и по Черноморието.разпадаща се на 5 дялове, всеки с 2 до 4 шипчета.

Спецификация
Лечебни свойства При: полoви смущения - импотентност, за увеличаване на либидото при мъже и жени, при стерилитет, а също така и при практикуващите фитнес и бодибилдинг. При жени в климакс; за намаляване на холестерола.
Начин на употреба - вътрешно Употреба: вътрешно: Под формата на отвара, приема се по схема. Приготвяне: в 1л. вода се поставят 5 супени лъжици от билката. Сместа ври 1 час, прецежда се и се долива до 1л., след което престоява 24 часа в хладилник. Първи ден се пие 3 пъти по 3 супени лъжици след ядене. Втори ден се пие 3 пъти по 4 супени лъжици. Трети ден се пие по 5 супени лъжици и с тази доза се изкарва до края. След 10 дни може да се повтори дозата

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.