БИЛКОВА СМЕС ЛАКТОГОНЕН

Производител: Karmen Ltd.
Код на продукта: 2027
Наличност: В наличност
Цена: 7.35 лв

Възможни варианти

Количество:

 
Кърменето - най-добрата и естествена форма на хранене
Вие сте решили да кърмите своето бебе – това е най-доброто решение по отношение на храненето на Вашата рожба, за което ние Ви поздравяваме! Вашето правилно решение е първата гаранция, че Вие успешно ще кърмите. Веднъж установено, кърменето е удоволствие за Вас и Вашето бебе.
Вашата кърма е единствената храна, която отговаря на хранителните потребности и функционалните възможности на Вашето бебе. Вашата кърма е най-великолепната храна за Вашето бебе тя се произвежда специално за Вашето бебе и идеално съответства на неговите непрекъснато променящи се нужди. Повечето бебета не се нуждаят от никаква друга храна или течности до навършване на 6 месечна възраст.
Лактогонен чай, благоприятстващ млечната секреция при кърмачките. Съдейства за намаляване на коликите при бебето.
Спецификация
Лечебни свойства Лактогонният чай благоприятства млечната секреция при кърмещи жени. Също така помага за намаляване на коликите при бебето.
Начин на употреба - вътрешно Прибавете 2 супени лъжици от микса към 500 ml кипяща вода. Оставете да ври на тих огън 5 минути. Изчакайте да изстине под похлупак и прецедете. Изпийте течността на равни части на 3-4 пъти, по възможност 30 минути преди кърмене. Да се приема само от кърмачки.
Съставки плодов микс от анасон (Fr. Anisi), резене (Fr. Foeniculi), витекс (Fr. Vitex agnus-castus), копър (Fr. Anethi), ким (Fr. Carvi), кориандър (Fr. Coriandri), сминдух (Fr. Foeni graeci).

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.