Начин на доставка

КАК ДА ПОРЪЧАМ?

За да поръчате продукти през уеб сайта - bilkikarmen.eu, щракнете върху продукта, който сте избрали. Това ще Ви отведе в страницата за преглед на продукта. Там трябва да изберете количеството от продукта и да натиснете бутона: "Добави в количката", което автоматично ще Ви прехвърли във Вашата пазарска количка. Там може да променяте количеството на продукта, да добавяте нови продукти, както и да премахвате вече избрани продукти.  След преглед на сумата и поръчаните продукти изберете от падащия списък адрес, на който да получите пратката и натискате бутона: "ЗАВЪРШИ ПОРЪЧКАТА". С това Вие приключвате поръчката и ще бъдете отведен на страницата с направените от Вас поръчки и ще получите номер на текущата поръчка. 

КАК СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА ДОСТАВКАТА?

Доставката се осъществява с куриер за 1 до 3 работни дни за всички населени места в България от времето на потвърждение на поръчката. Поръчката ви се доставя до адреса, който сте посочили . Цената за доставка е според тарифата на куриерската фирма. Работим с куриерска фирма ,,Спиди,,. 

КАК СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА ПЛАЩАНЕТО?


Плащането се осъществява чрез наложен платеж. След като получите пратката вие плащате на куриера дължимата от вас сума. АКО ИМАТЕ ВЪПРОСИ не се колебайте да ги зададете като използвате контактната форма!


ОТКАЗ ОТ ПОКУПКА

Можете да върнете закупените стоки до 14 работни дни от получаването им, в случай че не  не е нарушена целостта на опаковката на продуктите. Разходите за транспорт при упражняване на правото за отказ от покупката се поемат от клиента.