ПСИЛИУМ семе

Производител: Karmen Ltd.
Код на продукта: 196
Наличност: В наличност
Цена: 3.97 лв

Възможни варианти

Количество:

 

Псилиум е годишно Средиземноморско растение, на което семената са най – ценната част. Поради голямото си съдържание на фибри той печели популярност. Семената могат да се консумират под формата на питие с вода, мляко или плодов сок. Те също така могат да се използват като добавка към разнообразни ястия, десерти, теста или като сгъстител. Не е препоръчително да се консумират повече от 5 чаени лъжици дневно. Да се внимава при употребата от деца. Семената да се консумират с много вода.

Спецификация
Лечебни свойства Благоприятно за храносмилателната система, черния дроб, жлъчката, кожата, кръвоносна система, кръвообращениeто. Особено благоприятно при запек.
Начин на употреба - вътрешно Възрастни и деца над 12 год: 1 равна мерителна лъжички сутрин или вечер. Може да се смесят с кисело мляко. Деца над 6 год: 1/2 равна мерителна лъжичка 1-2 пъти дневно. Деца под 6 год: след консултация с педиатър
Противопоказания Да се внимава да не се предозира. Продължителния прием на билки и билкови препарати трябва да бъде обсъждан с лекуващия лекар.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.